www.roamingworld.hu
FõlapBemutatkozásÁltalános Szerzõdési FeltételekBelföldi szállásTelepülésekRendezvények
 
Teljes kínálat
Balatoni üdülés
Termálfürdõk
Vadászturizmus
Forma 1
Szálláskód szerinti keresés

Térkép

Szép Kártya ElfogadóhelyErzsébet Utalvány Elfogadóhely
Üdülési Csekk


 
Belföldi szállás : Termálfürdõk


Kolping Hotel Spa & Family Resort ****
Alsópáhok

Kód: AP 001


A 450 férõhelyes, 8,7 hektáros parkban fekvõ szállodakomplexum ideális környezetet nyújt a pihenésre vágyók számára. Kétágyas szobák, családi apartmanok és bioházak szolgálják az egyéni és családos vendégek kényelmét. Magyarország elsõ családbarát szállodája gyermekeknek szóló speciális szolgáltatásai mellett számos kúra és wellness csomagajánlattal várja az érdeklõdõket, valamint 6 rendezvényteremmel áll szemináriumok, tréningek rendelkezésére.

Miért könnyebb a csomagolás, ha egy gyermekes család uticélja az alsópáhoki hotel? Speciális bébi- és gyermekbarát berendezéseket biztosítunk a szobákban (gyermekágy, pelenkázó, fürdetõkád, bili, WC-ülõke és még sok más.) és a hotel számos területén.

A családbarát hotel wellness szolgáltatásai a kisgyermekkel érkezõ szülõk számára is elérhetõek. A szervezett sportprogramok idõpontjait az óvoda és bizonyos idõszakokban a bébifelügyelet nyitvatartási idejéhez igazítjuk. Heti 35 órás gyermekfelügyeletet biztosítunk szakképzett óvónõkkel Bobóországnak nevezett óvodánkban. Amíg a gyermekekre szakértõ kezek vigyáznak, addig a szülõk szaunázhatnak, gõzfürdõzhetnek, rendelhetnek egy masszázst, részt vehetnek sportprogramokon vagy akár igénybe vehetik a fitness termet. A legkisebbeket ingyenes babaúszás is várja!


  

  

  

  Google  


       
  Roaming World Kft.
info@roamingworld.hu

magyar | deutsch

MasterCard  VISA  American Express
  H-8646 Balatonfenyves, Vörösmarty u. 10.
Tel.: +36 (85) 460 440 | Fax: +36 (85) 460 433 | fenyves@roamingworld.hu