www.roamingworld.hu
F?lapBemutatkozásÁltalános Szerződési FeltételekBelföldi szállásTelepülésekRendezvények
 
Teljes kínálat
Balatoni üdülés
Termálfürdők
Vadászturizmus
Forma 1
Szllskd szerinti keress

Trkp

Szép Kártya ElfogadóhelyErzsébet Utalvány Elfogadóhely
Üdülési Csekk


 
Belföldi szállás : Termálfürdők


Hotel Bassiana ****
Srvr

Kd: SV 002
Szemlyek szma: 50

Az jonnan nyitott exkluzv, s modern stlus Hotel Bassiana**** Nyugat-Dunntl egyik legszebb frdvrosban Srvron helyezkedik el a Ndasdy-park szomszdsgban.

A srvri Gygy-s Wellnessfrdtl 700 m-re, a Ndasdy-vrtl 100 m-re, kzponti krnyezetben, az Arbortum kzvetlen szomszdsgban helyezkedik el. Srvr kultrtrtneti s ptszeti memlkekben rendkvl gazdag, s hres mg jtkony s regenerl hats gygyvizrl is. rdemes teht annak elltogatni, csalddal vagy bartokkal, aki szeretn ennek a vrosnak a hangulatt, kellemes klmjt, s gygyt vizt megismerni.

Szobk: A szlloda 17 szobval s 2 lakosztllyal rendelkezik, amely egy nagyobb csald szmra is knyelmes elhelyezst biztost. A szobk felszereltsge minden ignyt kielgt, megtallhat bennk minibr, LCD tv, rdi, internet hozzfrsi lehetsg, zuhanyz s frdkdas frdszobk WC-vel, hajszrt, fslkdasztal s poggysztart, illetve a szobk egyedileg klimatizltak. A szobk nagy mretek s tgasak, amelyek tovbb nvelik a Vendgek komfortrzett. Emltsre mlt, hogy a szlloda minden terlete mozgssrltek szmra is knnyen megkzelthet.

tterem: A vros szvben egy kellemes s hangulatos terasszal vrja Vendgeit a Hotel tterme. A modern s bartsgos sznekkel dominl, s zlsesen kialaktott fedett terasz s a bels ttermi rsz egyttesen 150 f befogadsra alkalmas.
  

  

  Google  


       
  Roaming World Kft.
info@roamingworld.hu

magyar | deutsch

MasterCard  VISA  American Express
  H-8646 Balatonfenyves, Vörösmarty u. 10.
Tel.: +36 (85) 460 440 | Fax: +36 (85) 460 433 | fenyves@roamingworld.hu