www.roamingworld.hu
F?lapBemutatkozásÁltalános Szerződési FeltételekBelföldi szállásTelepülésekRendezvények
 
Teljes kínálat
Balatoni üdülés
Termálfürdők
Vadászturizmus
Forma 1
Szllskd szerinti keress

Trkp

Szép Kártya ElfogadóhelyErzsébet Utalvány Elfogadóhely
Üdülési Csekk


 
Belföldi szállás : Termálfürdők


Kolping Hotel Spa & Family Resort ****
Alsphok

Kd: AP 001


A 450 frhelyes, 8,7 hektros parkban fekv szllodakomplexum idelis krnyezetet nyjt a pihensre vgyk szmra. Ktgyas szobk, csaldi apartmanok s biohzak szolgljk az egyni s csaldos vendgek knyelmt. Magyarorszg els csaldbart szllodja gyermekeknek szl specilis szolgltatsai mellett szmos kra s wellness csomagajnlattal vrja az rdekldket, valamint 6 rendezvnyteremmel ll szeminriumok, trningek rendelkezsre.

Mirt knnyebb a csomagols, ha egy gyermekes csald uticlja az alsphoki hotel? Specilis bbi- s gyermekbart berendezseket biztostunk a szobkban (gyermekgy, pelenkz, frdetkd, bili, WC-lke s mg sok ms.) s a hotel szmos terletn.

A csaldbart hotel wellness szolgltatsai a kisgyermekkel rkez szlk szmra is elrhetek. A szervezett sportprogramok idpontjait az voda s bizonyos idszakokban a bbifelgyelet nyitvatartsi idejhez igaztjuk. Heti 35 rs gyermekfelgyeletet biztostunk szakkpzett vnkkel Boborszgnak nevezett vodnkban. Amg a gyermekekre szakrt kezek vigyznak, addig a szlk szaunzhatnak, gzfrdzhetnek, rendelhetnek egy masszzst, rszt vehetnek sportprogramokon vagy akr ignybe vehetik a fitness termet. A legkisebbeket ingyenes babaszs is vrja!


  

  

  

  Google  


       
  Roaming World Kft.
info@roamingworld.hu

magyar | deutsch

MasterCard  VISA  American Express
  H-8646 Balatonfenyves, Vörösmarty u. 10.
Tel.: +36 (85) 460 440 | Fax: +36 (85) 460 433 | fenyves@roamingworld.hu